Touchline Powerflags 2 Set

Powerflags används i Premier League!

De elektroniska signalflaggsystemet är utvecklade tillsammans med Premier League och toppdomare i England. Flaggorna är av miljövänligt material och ergonomiska.

Touchline Powerflags är utvecklade i samarbete mellan A & H International, LA Designs och Premier League domare.

Signalflaggorna är tillverkade i högsta kvalité, med miljövänliga material och framför allt är de ergonomiskt bättre än de system som finns på marknaden idag. Pinnarna har den unika mekanismen Touchlok® ,vilket gör det enkelt att ta av och tvätta flaggor efter varje match. Batteriindikatorn kommer att varna dig när det är dags att byta batteriet, du kan döma minst en match efter att den indikerar för byte. Handtagen är designad så att du (eller dina assistenter) får ett bekvämt grepp i alla förhållanden. Den upphöjda Touchline logotypen skapar en yta som förbättrar greppet. Handtagen är i polykarbonat ABS vilket ger en strukturerad yta med förbättrad hållbarhet än dagen system. Dessutom behöver du inga verktyg för att byta batterier, dosan öppnas och stängs lätt  med hjälp av smart lås funktion. Produkten har två års garanti (ej batteri). 

Designed with simplicity in mind, because your game is complicated enough.

Engineered by professionals for guaranteed performance, because you cannot take your eye off the ball.

Tested on the toughest and highest profile games on the domestic calendar so you know they’ll do a brilliant job for you.

Följande ingår i ett 2-set:
2 st elektroniska flaggor med tyg, 2 st 9V batterier, 1 st mottagare/vibrator, 1 st armväska för mottagare och 1 st förvaringsväska.

A & H International som tillverkar flaggorna har producerat 12 stycken instruktionsvideos. Klicka här för att se dem.

  Relaterade produkter

  Touchline/Electronic 3 Set
  6 999 SEK
  Läs mer och köp
  b+d Domar Set Fotboll "Compact"
  42 SEK
  Läs mer och köp
  Arm bag Touchline
  159 SEK
  Läs mer och köp
  Ervocom "RPS" - 2 set
  8 499 SEK
  Läs mer och köp