REFCOM kontra FBIM

2017-05-31
SPINTSO-SPT373.jpg

Vi har fått frågor om vad skillnaden är mellan FBIM och REFCOM?

Det är faktiskt ganska stora skillnader. Utifrån ser radion relativt lika ut eftersom vi köper dem från samma leverantör men där slutar likheterna.

Spintso har utvecklat, optimerat och testat REFCOM tillsammans med domare under hela 9 månader. REFCOM radio har en bättre frontpanel och knappsats (det är inte bara loggan). För att nämna några så har vi stöd bakom knapparna för att minska risken att av misstag aktivera två eller fler knappar när man trycker. A/B och OFF knapparna har sänkts ned för att minska risken att de av misstag aktiveras under match. Dessutom tycker vi att layouten är tydligare och snyggare.
Radions hård och mjukvara är optimerad för att tillsammans med ett premium headset, tillverkat i Europa (likadant headset som används i flera toppligor i Europa), ge en mycket bra ljudupplevelse och brusreducering. Som exempel har audio nivåer och indikeringstoner förbättrats och anpassats. Våra headset ger bästa komfort när du springer i full fart på planen. Våra väskor och tillbehör, delvis tillverkade i Sverige, gör systemet komplett att använda för dig som domare före, under o efter match. 

Flera domare både i och utanför Sverige som köpt och jämfört REFCOM med andra system, både billigare och dyrare, tycker att REFCOM är nästan lika bra som elitdomarsystemen och mycket prisvärt. Ett elitdomarsystem kostar tex 3 ggr så mycket som REFCOM. Spintso säljer även netphone 3-set som är ett billigare system med enklare headset som är lite skört, liknande det som följer med FBIM.

Vi på Spintso är stolta att vi kan erbjuda ett bra kommunikationssystem för ett överkomligt pris. Om du har några frågor gällande kommunikationssystem i stort eller REFCOM tveka inte att mejla till info@spintso.se så kontaktar vår
kommunikationsexpert dig så fort han kan för att ge dig goda råd.

Vi har fått frågor om vad skillnaden är mellan FBIM och REFCOM?