Blogg/News

2014-11-18

Spintso informerar på sin hemsida {blogg news) och i sociala medier när det gäller nyheter av mindre karaktär som bolagets ledning bedömt inte vara sådan information som bolaget är skyldig att ffentliggöra via PM enligt EU:s marknadsmissbruksordning, 

Ted_Blogginlägg_1_2021.png

Ted bloggar; ny säsong

2021-03-19

Dåså, ny säsong eller nej… nytt år?

Läs mer
medclair_spintso.jpg

Företagspresentation

2021-02-22

Företagspresentation 23/2 10:00

Läs mer
Tedde-5.jpg

Ted gästbloggar: YES. Yes, yes och yes.

2020-11-25

YES. Yes, yes och yes. Jag nådde mitt mål för säsongen 2020 – att klara av steg 2 och ta klivet uppåt. Nästa år blir jag klassificerad att döma div. 4 & 5 herr, damer div. 1 & 2, linjen i div. 3 herrar och elitettan damer på linjen.

Läs mer
170228 NGM -18.jpg

Spintso söker E-handeslansvarig med fokus på global försäljning

2020-11-23

Spintso, ett sportech bolag, noterat på NGM SME, som ingår i en grupp av innovativa bolag, söker en hungrig och operativ E-handelsansvarig till huvudkontoret i Göteborg. Ditt huvudansvar blir att utveckla bolagets digitala affär och driva global lönsam tillväxt. Din roll är både strategisk och operativ där du ska ha förmågan och kunskapen att både kravställa och genomföra praktiska insatser i den dagliga verksamheten. Du kommer att ha en mycket central roll i bolaget och rapportera till VD. Då rollen är ny kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll och på sikt växa i bolaget.

Profil

För att lyckas i rollen som E-handelsansvarig tror vi att du har en djup förståelse för digital marknadsföring och hela digitala affären. Det viktigaste är dock att du har ett stort intresse av att driva och förbättra den digitala kundupplevelsen och delar vår passion för idrott och att utveckla idrott med ny teknik.

Som person har du ett kommersiellt synsätt med förmåga att omsätta analys till lönsamma aktiviteter. Har du tidigare erfarenhet från bolag i tillväxt ses detta som en fördel. Du ska ha en känsla för detaljer och förmåga att strategiskt planera och utföra marknadsaktiviteter i världsklass. Du älskar att driva försäljning online och självklart brinner du för e-handel. I din person ska det vara naturligt att kavla upp ärmarna och göra det som krävs för att lyckas.

Ansökan

Tjänsten utgår från Göteborg med start snarast. Läs mer om tjänsten på lediga jobb
För mer info om tjänsten kontakta Peter Evertsson +46 70 266 53 00

Ansök genom att skicka CV till peter.evertsson@spintso.se

Läs mer
Mirko Palačković Refereeing is a way.png

Mirko Palačković “I fell in love with the game”

2020-11-12

 The Slovenian EHF handball referee Mirko Palačković started playing handball by the age of 11. And it’s safe to say it’s been a lasting love affair since then. Today Mirko is 37 and his love for handball doesn’t seem to be fading anytime soon. In this profile piece you will be given the chance to get to know this referee better and truly see a man with a passion for his favourite sport!

Läs mer

Blogg/News